al contingut a la navegació Informació de contacte

Seu electrònica

Els serveis de l'administració electrònica municipal ofereixen a la població la possibilitat d'interactuar i fer tota mena de gestions amb l'ajuntament de manera eficient i còmoda a través de diverses aplicacions i plataformes digitals. Aquesta modalitat permet efectuar tràmits com consultar el tauler d'informacions, pagaments i factures, sol·licituds i notificacions de documents i altres gestions sense necessitat de desplaçar-se físicament a les oficines. La implementació d'aquest sistema contribueix a l'agilització dels procediments administratius, millora l'accessibilitat i promou la transparència en la relació entre la ciutadania i l'administració local.

soporte-en-linea.gif  GOVERN OBERT I TRANSPARÈNCIA

Tots els serveis, tràmits i informació pública de forma directa i clara.

seu-e-1.jpg SEU ELECTRÒNICA

Et donem accés a la informació dels serveis i tràmits. Pots iniciar-los i fer-ne seguiment, presentar documents en el Registre general electrònic, fer consultes, queixes o suggeriments.

e-tauler-1.jpg TAULER ELECTRÒNIC

A través d'aquest apartat pots accedir a la informació relativa als edictes, anuncis i actes altres procediments normatius que es troben actualment en tràmit i si us calen informacions també podeu fer una cerca.

baixa (12).jpg TRÀMITS I GESTIONS HABITUALS

Et donem accés a la plataforma dels serveis i tràmits. Pots iniciar-los i fer-ne el seguiment.

efact_logo.jpg FACTURA ELECTRÒNICA

Si sou una empresa proveïdora que heu d'emetre una factura electrònica, en aquest espai trobareu tota la informació i recursos que necessiteu.

El format acceptat de factura electrònica és Facturae (versions 3.2, 3.2.1 o 3.2.2). El format més recomanable és la versió 3.2.2 de Facturae.

e_notum.jpg NOTIFICACIÓ ELECTRÒNICA

Si has rebut notificacions electròniques dels procediments administratius que tramitem, des d'aquí pots accedir amb un sol clic a la pàgina del servei i consultar tot el que hi tens disponible.

baixa (5).png PERFIL DEL CONTRACTANT

Aquest és el lloc on la trobaràs licitacions, adjudicacions provisionals, acords, resolucions... A més, també hi ha els plecs de clàusules administratives particulars i informació essencial sobre cadascun dels procediments.

idCAT-mobil.png IDENTITAT DIGITAL [Identificar-te digitalment]

És el sistema que fan servir les administracions públiques per identificar-te a internet i per garantir que ets tu qui està fent la gestió. La Generalitat accepta els següents sistemes d'identificació digital:

 • L'idCAT Mòbil:
  • Només cal tenir el telèfon mòbil a mà.
  • Per donar-te d’alta, necessites les següents de dades: DNI, número de telèfon mòbil i número de targeta sanitària.
  • Rebràs per SMS una contrasenya d’un sol ús, que utilitzaràs només per la gestió que estaràs fent en aquell moment.

idCAT-certificat-digital.png CERTIFICAT DIGITAL [Signar digitalment]

Un certificat digital et permet identificar-te i signar, gràcies a:

 • Les dades incloses en una targeta d’identitat física que porta un xip digital (per exemple, el DNI electrònic) o bé
 • Les dades que transmet un certificat instal·lat en un ordinador (idCAT certificat).

L’idCAT certificat, el DNI electrònic i altres certificats digitals són emesos per autoritats de certificació oficials.
Es poden demanar per internet a l’administració. En el cas del Pont de Suert l'oficina autoritzada de referència és el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça s'ha de recollir de forma presencial a l’oficina corresponent per comprovar la teva identitat.

Qui pot demanar-lo:

 • Persona individual: t'identifiques amb el teu nom.
 • Persona vinculada a una organització amb capacitat de representació: si pertanys a un col·lectiu professional o empresarial i estàs autoritzat a actuar en nom seu.
 • Persona adscrita a un col·lectiu professional: també pots actuar en nom teu.
 • Ús d'empresa o col·lectiu professional: pertanys a un col·lectiu professional o empresarial i t'identifiques com el col·lectiu o empresa.