al contingut a la navegació Informació de contacte

Vila Europea de l'Esport

LOGOTIP_PONT_EUROPEAN_TOWN.jpg

El Pont de Suert va ser guardonat amb el premi Vila Europea de l'Esport 2012 per la seva excel·lent gestió en matèria Esportiva. Va ser una de les 16 localitats escollides a tota Europa per l’ACES (Asociación de Capitales Europeas del Deporte), per a la categoria de municipis de menys de 25.000 habitants.

Aquest guardó va arribar després de la visita del Comitè d’Avaluació de les candidatures, encarregat de la designació de la Vila Europea de l’Esport 2012. Llavors l’alcalde de Pont de Suert, Albert Alins, va dir que aquest guardó “és el reconeixement a la trajectòria de el Pont de Suert en l’organització d’esdeveniments esportius.”

També va explicar que el Pont de Suert és un exemple de participació esportiva gràcies a la implicació i lideratge dels clubs i entitats, que configuren un gran projecte de gestió per a la promoció de l’esport, que inclou una gran varietat de modalitats esportives, l’organització de diversos esdeveniments i uns bons equipaments. 

El premi Vila Europea de l’Esport és un reconeixement atorgat per l’Associació de Capitals Europees de l’Esport (ACES) als municipis de menys de 25.000 habitants que duguin a terme una política esportiva local de qualitat, desenvolupin infraestructures i models de gestió que afavoreixin la pràctica esportiva i duguin a terme una política esportiva local basada en l’esport com a instrument d’integració i millora de la qualitat de vida.