al contingut a la navegació Informació de contacte

CAMIN_art [1a edició]: Festival de Senderisme

CAMIN_ART (4).png

QUÈ ÉS UN FESTIVAL DE SENDERISME?

Els festivals de senderisme són esdeveniments que combinen itineraris per a tots els públics que transcorren pels camins d’un territori, amb una programació de durada entre dos i set dies. A més de les diferents rutes guiades a peu que es proposen, les activitats programades també permeten conèixer la cultura i la gastronomia locals, a partir d’un seguit d’activitats complementàries.

No són uns esdeveniments puntuals, sinó que es programen anualment amb voluntat de continuïtat.

CAMIN_art: I FESTIVAL DE SENDERISME DEL PONT DE SUERT

El Festival de Senderisme ‘CAMIN_art’  és el primer festival de senderisme que tindrà lloc al Pont de Suert, el qual format part de la xarxa de Festivals de Senderisme dels Pirineus.

El nostre festival l'hem anomenat CAMIN_art, perquè el nostre territori, de pobles i valls, és un ric tresor artístic: natural i cultural dels Pirineus i Catalunya. 

QUÈ VOL DIR 'CAMIN_art'

CAMIN_art és:

  • L’art de caminar i gaudir de l’entorn.
  • La demostració que considerem l’entorn natural com a patrimoni.
  • El respecte i reconeixement dels nostres béns culturals d’interès artístic, perquè els itineraris solquen indrets on se situen. El seu descobriment també forma part, per tant, de l’experiència senderista.
  • L'experiència de la convivència. Els festivals de senderisme estan pensats per a tots els públics i tenen com a objectiu oferir una experiència enriquidora i col·lectiva amb altres activitats complementàries que propicien nous vincles entre els participants.

De fet, per tots aquests motius la imatge corporativa mostra l’església de Sant Sadurní d’Esperan: un tresor romànic en un entorn natural privilegiat.

QUÈ ENS PROPOSEM?

Impulsar el nostre territori, visibilitzar a peu el seu atractiu natural artístic, cultural i social. Fonamentalment, mostrar-nos com un destí d'acollida i gaudi de primer ordre als Pirineus.

QUÈ HI HAURÀ A LA PROGRAMACIÓ DE CAMIN_art?

DEF_CARTELL CAMIN_ART prg.png

Podeu descarregar-lo en format WEB o DOCUMENT només fent un clic.

QUAN TINDRÀ LLOC?

🗓️ CAMIN_art, Festival de Senderisme del Pont de Suert se celebrarà del 24 al 26 de maig de 2024.

CAL FER INSCRIPCIÓ PER A LES ACTIVITATS DE SENDERISME?

SÍ, és necessari formalitzar una inscripció per cadascuna de les següents activitats de senderisme que conformen el festival CAMIN_art i fer una aportació de 5€ per persona com a drets d'inscripció, per tal d'afavorir una millor organització.

Excursió del poble de Malpàs al despoblat d’Erillcastell amb tornada a Malpàs pel sector de les mines de carbó per descobrir el seu impressionant patrimoni geològic i miner, així com d’altres valors paisatgístics del medi físic i humà d’aquest indret tan particular.

Fotoram.ioerca.jpg

Un lloc màgic ple de llegendes, on podràs veure volar els voltors a prop teu i descobrir les aus rapinyaires del Pirineu.

Fotoram.ioadca.jpg

Ruta circular que ens porta a descobrir alguns dels pobles més petits del municipi però plens d’històries i elements naturals que us sorprendran. Itinerari: Llesp- Sarroqueta- Castilló de Tor- pont de Castilló-Llesp.

Fotoram.iosar.jpg

Fotoram.iopp.jpg

COM PUC ESTAR-NE INFORMAT AL MINUT?

Us convidem que ens seguiu les nostres xarxes socials

711ac06b-08e8-444b-ab87-47bc9c113cc2.png @ajuntamentelpontdesuert

711ac06b-08e8-444b-ab87-47bc9c113cc2.png @visitelpontdesuert

711ac06b-08e8-444b-ab87-47bc9c113cc2.png @camin_art_pont

INSTITUCIONS I ORGANISMES EN XARXA

org_caminart.png