al contingut a la navegació Informació de contacte

Bústia lila i irisada

Què és una Bústia lila i irisada?

Una bústia lila i irisada és un espai virtual, segur i inclusiu, des d'on expressar de manera anònima les violències socials que hom hagi viscut o presenciat sobre situacions de discriminació masclista, agressió o situació de desigualtat, pel fet de ser dona i/o pertanyent al col·lectiu LGTBIQ+.

Aquesta eina digital ofereix de forma protegida i confidencial la possibilitat que les persones puguin compartir les seves experiències, emocions i pensaments sobre aquesta qüestió.

Quin és el seu objectiu principal?

Proporcionar un entorn empàtic i solidari, on tothom se senti escoltat i respectat. A través de bústia, les persones poden compartir històries personals, demanar consells i connectar amb les institucions per tal que puguin entendre i oferir suport.

També a partir de les dades i que s'hi recullen, l'ajuntament pot orientar de manera més eficaç i eficient, envers la població, les polítiques i accions que se'n deriven en favor de la igualtat i la no discriminació. 

Com funciona la bústia lila i irisada?

Mitjançant l'ús del formulari en línia que s'hi associa, aquesta bústia busca superar les barreres de l'espai físic i arribar a un públic més ampli, especialment aquelles persones que poden estar en situacions de vulnerabilitat o aïllament. 

No tinguis por, som aquí per acompanyar-te. Fes sentir la teva veu.

És senzill només has de fer un clic damunt la imatge.

megafono.png

Aquesta iniciativa compta amb el suport 

Logotip_Dpt_Igualtat_i_Feminismes.jpg