al contingut a la navegació Informació de contacte

Serveis digitals de comunicació

Els serveis digitals de comunicació amb el ciutadà a l'Ajuntament del Pont de Suert representen una evolució significativa en la manera com la institució locals interacciona la gent del municipi:

informacion.gif QUÈ OFERIM?

1. Accessibilitat: Facilitem l'accés dels ciutadans a informació municipal. Busquem eliminar barreres geogràfiques i oferir una millor gestió del temps.

2. Transparència: Publiquem informació rellevant i fem la rendició de comptes en línia. Volem incrementar la confiança dels ciutadans en les accions de l'ajuntament i fomentar la participació ciutadana.

3. Participació ciutadana: Impulsem una participació activa dels ciutadans en la presa de decisions. A través de plataformes interactives recollim opinions, suggeriments i queixes, per aconseguir la millora contínua dels serveis municipals.

logo.png images.png  eAgora: la informació municipal a l'instant

Si vols estar informat de manera instantània dels avisos, notificacions, notícies, agenda i tota mena de comunicacions, només cal que t'instal·lis aquesta aplicació al teu ordinador o dispositiu mòbil.

en_badge_web_generic.pngbaixa.png Sense títol.png

logo.png baixa (1).png Línia verda: comunicació immediata d'incidència a l'ajuntament

Posem a la teua disposició una eina amb la qual podràs gestionar incidències i desperfectes en el paisatge urbà, en qualsevol moment, d'una forma fàcil i ràpida des del teu ordinador o dispositiu mòbil. Cal que us registreu per fer-ne ús.

en_badge_web_generic.pngbaixa.png Sense títol.png