al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

20231019_162519.jpg

Benvinguts i benvingudes al portal web de l'Ajuntament del Pont de Suert!

El nostre model de governança volem que sigui modern, accessible i compromès amb el benestar de la nostra gent. En aquest sentit, la transparència esdevé un pilar fonamental i mitjançant aquest portal aspirem a mantenir-vos informats sobre la nostra gestió, decisions i acords.

Aquí també trobareu tota la informació rellevant sobre els serveis que oferim, els projectes que duem a terme i altres activitats que configuren la vida del Pont de Suert i els pobles del terme.

Posem a la vostra disposició els enllaços a aplicacions, xarxes socials institucionals i de promoció del nostre entorn amb l'objectiu de facilitar-vos coneixement, interacció i la màxima facilitat i rapidesa quan ens hàgiu de contactar.

L'equip de govern i el personal de l'ajuntament estem compromesos a ser una administració innovadora, que treballa en xarxa, però, sense oblidar, ni perdre el tracte personal i proper, perquè convivim en un territori on tothom ens coneixem i aquest valor del bon veïnatge és un dels nostres signes d'identitat que cal preservar.

 

Iolanda Ferran i Closa

Alcaldessa del Pont de Suert