al contingut a la navegació Informació de contacte

La Cabanera Fest: el nou festival de gastronomia, arts i sostenibilitat

DIVENDRES 01 DESEMBRE 2023

Des de l'Ajuntament s'està confeccionant i acabant la programació d'un nou festival d'espectacles d'arts en viu de caràcter professional i transversal en entorns d'interès agroturístic, que tindrà lloc el mes d'abril de 2024 al nostre municipi, que hem batejat amb el nom: LA CABANERA FEST.

L'entorn que s'ha triat per aquest innovador esdeveniment, que conjugarà arts, gastronomia i pagesia és la vall de Malpàs, que és una de les joies històriques, naturals i d'activitats econòmiques tradicionals [pagesia] del nostre territori.

Per a dur a terme aquesta acció comptem amb una subvenció de 28.870€ per part del Departament de Cultura, recentment atorgada, la qual suposa el 50% del cost total de les activitats que s'hi duran a terme.

Properament aportarem més detalls d'aquest esdeveniment que promet ser un dels grans successos culturals a casa nostra, però inclourà espectacles de dansa, poesia, clown, circ i música combinat amb degustacions de productes locals: carn, formatges i fruita.

Lles línies d'acció són:

  • Hi haurà un mínim de cinc espectacles d'arts en viu (arts escèniques o música) en el marc de l'esdeveniment agroturístic.
  • Com a mínim, el 60% dels espectacles d'arts en viu es realitzaran en espais vinculats a espais d'explotacions agroalimentàries (pagesia).

Base reguladora

RESOLUCIÓ CLT/2721/2023, de 19 de juliol, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions per a la programació d'espectacles d'arts en viu de caràcter professional en esdeveniments d'interès agroturístic.

Subvencions per a la programació d'espectacles d'arts en viu de caràcter professional en esdeveniments d'interès agroturístic CLT521

 Imatge www.rogergras.com