al contingut a la navegació Informació de contacte

Conveni de col·laboració i suport amb l'Associació contra el Càncer de Lleida [AECC] i la junta local de l'Alta Ribagorça d'aquesta entitat

DIMECRES 13 DESEMBRE 2023

L'Ajuntament, la junta provincial de l'Associació contra el Càncer de Lleida [AECC] i la junta local d'aquesta entitat a l'Alta Ribagorça han signat un important conveni que reforça el compromís de l'administració municipal en la lluita contra aquesta malaltia i les distintes patologies que se'n deriven.

En virtut d'aquest acord ens comprometem a:

  • Col·laborar activament en les campanyes de sensibilització de l'associació, així com fer-ne la màxima difusió, mitjançant els canals informatius i xarxes socials institucionals a la població.
  • Posarem a disposició de l'associació les instal·lacions municipals necessàries per al desenvolupament de les seves activitats i projectes.
  • Treballar conjuntament en l'organització de tota mena d'actes que promogui l'associació en relació amb l'afavoriment d'hàbits saludables entre la ciutadania. D'aquesta manera, treballarem plegats en benefici de l'educació sanitària i augmentarem la presa de consciència sobre la importància de la prevenció en matèria de salut.

Aquesta col·laboració estreta permetrà contribuir a la millora de la prevenció i suport a les persones i famílies afectades pel càncer a la comarca. De fet, aquesta mena de convenis exemplifiquen l'impacte positiu que pot tenir la col·laboració entre el sector públic i les organitzacions, sense ànim de lucre, dedicades al benestar comunitari.

Galeria d'imatges