[dilluns, 5 de desembre de 2011]

La Faiada de Malpàs 

La Faiada de Malpàs és un espai situat a la riba esquerra del riu Noguera Ribagorçana, que destaca per la singularitat de la flora i la fauna que configuren la seva personalitat. La seva cota màxima és el Cap de La Faiada, amb 1701 metres d'altitud.

Accesos: 1-Des de la Font de la Mena, punt quilomètric 345 de la N-260  (a 2,5 km del Pont de Suert direcció Pobla de Segur)

                   2-Des de Viu de Llevata, a la N-260 direcció La Pobla de Segur

Des del primer accés podem fer camí  cap a Montiberri per la Ruta de la Fauna de Montiberri, amb la possibilitat de continuar fins el Cap de La Faiada (vessant nord)  o cap a  Viu de Llevata (be pel camí del bosc o be pel Coll de Sant Roc de Viu). La combinació d’aquests dos últims ens permet efectuar un recorregut circular amb sortida i arribada a Montiberri.

 Des de Viu de Llevata podem accedir al Cap de la Faiada ( vessant sud) pel Coll de Sant Roc de Viu  o  fins a Montiberri, be pel camí del Bosc o pel camí que trobarem en el Coll de Sant Roc de Viu. Al igual que en l’anterior, la combinació d’aquests dos últims ens permet efectuar un recorregut circular amb sortida i arribada a Montiberri.

 

Aquests itineraris es troben senyalitzats i en aquesta web podeu trobar més dades (en format fulletons i/o tracks) sobre alguns d’ells, però és molt recomanable informar-se degudament de l’estat actualitzat de camins i senyalitzacions, susceptibles de sofrir canvis, així com utilitzar mitjans cartogràfics.  

Fitxers adjunts
Tornar

© Ajuntament del Pont de Suert
25520 El Pont de Suert ,Lleida | Telf. 973 690 005 | Fax. 973 690 293 | Email. ajuntament@elpontdesuert.cat